Det bästa sättet att kyla en växa rum med en portabel luftkonditionering

Det bästa sättet att kyla en växa rum med en portabel luftkonditionering

Inomhus växa rum är perfekt för odling av vissa typer av växter snabbt och effektivt, eftersom du kan reglera ljuset, vatten, näringsämnen och säkerheten för dina växter i dessa rum. Dock kan dessa rum bli ganska varmt på grund av alla ljus och avsaknaden av luftflöde, så en portabel luftkonditionering kan krävas.

Köp rätt A/C

Köp en bärbar/c enhet som är rätt storlek för din växa rum och effektivt kommer att kyla den till rätt temperatur. Dessa portabla A/C enheter finns i olika storlekar och styrkor, alltifrån 5.200 BTU fönstret enheter till två ton 12.000 BTU-enheter som kommer i flera delar. Om du tror att du kommer att flytta den bärbara A/C ofta runt växa rum, sedan är en mindre enhet troligen bättre. Priset varierar också för dessa enheter baserat på storlek, kraft och tillförlitlighet.

Separata Power

En portabel luftkonditionering enhet tar upp en hel del el, så det är viktigt att det har en egen separat elektrisk hook-upp. Detta är så det inte påverka växa lampor eller andra aspekter av den växande verksamheten. Om det var ansluten till samma strömkretsen, kan den springa den, orsakar lamporna att bryta, en brand att starta eller hela växa rum att stänga under en tid, som allvarligt kan påverka växterna i växa rum. Så se till att du har din egen elektriska rad ställa innan du installerar din bärbara/c-enheten.

Placering

Placeringen av den bärbara/c-enheten bör vara på plats där mest värme centralt genereras, för att reglera det mest effektivt. Om en bank av växa lampor overhead, då bäst platsen för bärbara/c enheten kan vara på golvet, mitt bland växterna, direkt under växa lampor, så att hot och cool sammanfoga höger på nivå växter blomstrar. Detta kan ta några försök och misstag att räkna ut den optimala platsen för a/c enheten genom att ställa upp och sedan ta specifika air avläsningar nya medeltemperatur. Också, Observera hur växterna bemöta tillägg av/c enheten hjälper dig hitta den bästa placeringen för enheten.