Det bästa sättet att dölja väggar skadade från Wallpaper avlägsnande

Det bästa sättet att dölja väggar skadade från Wallpaper avlägsnande

Ta bort tapeten är en svår uppgift. Processen kräver fukt, värme och gott om ansträngning men kan lämna återstående väggen beläggningen skadas. Limmet från tapeten kan lätt dra bort lager av material från befintliga sheetrock eller gips. Maskera skadorna kräver att lägga gips sammansatt till väggen för att jämna ut ytan. Processen kräver att ta bort några bitar från väggen, att lägga till det sammansatta, utjämning det över med verktyg och följande upp med slipning.

Instruktioner

•Sand ytan med allmänna 150-slippapper att avlägsna eventuella större grader, chips eller bitar. Torka av ytan ren med en fuktig svamp.

•Spoon förblandade drywall förening på väggen med en 9-tums tejpning kniv. Applicera tillräcklig substans för att maskera det skadade området.

•Dra platta kanten av tejpning kniven över drywall förening med verktyget höll i vinkel mot väggen för att släta över ytan av föreningen. Låt materialet torka enligt torktider som anges på behållaren.

•Sand ytan på reparation med 150-grit gips sandpapper tills alla verktyg varumärkena blandas in i ytan. Torka bort damm med en fuktig svamp.

•Lägg till mer drywall förening och resand som krävs för att helt dölja skadan.