Det bästa sättet att åtgärda sprickor i gips

Reparera sprickor i gips kan vara en enkel och billig lösning. Det ser så gott som ny när reparationen är klar. En spricka kan orsakas av normal justeringar och bosätter sig i ett hem eller bygga. Om sprickan inte repareras tidigt, kan det leda till större och dyrare problem.

Reparation

Först Rengör området och förbereda en förening ska gälla sprickan till försegla det. Använd en skrapa kniv eller mattkniv gratis eventuellt skräp och rengöra området. Blanda fogmassa, för större sprickor, att tillämpa sprickan och fyll den. Efter tillämpa blandningen, ta en längd på gips papperstejp--tillräckligt länge för att täcka den hela sprickan-- och placera den över sammansatta blandningen. Använda en gips kniv, släta tejpen och avlägsna eventuella överskott våt förening. Det bör ta ungefär 12 till 24 timmar att torka, men ett fan kan du torka den snabbare.

Sedan tillämpa en tunn, bredare, överlappande andra skikt av förblandade förening. Låt torka och för bästa resultat, applicera ett tredje lager. Se till att varje efterföljande rock fans ut bredare än underull att säkerställa en smidig blandning med väggen.

Uppföljning

Torka och lätt sand bort överflödigt material från ytan, med en plast Slipkloss med ett handtag och slipning skärmen eller medium-slippapper. Sand så att kanterna smälta in. Om det finns några utbuktande områden eller brister, slipa väggen bara tills den är mjuk vid beröring. Vara försiktig inte till sand för mycket eller kan du behöva använda en annan lager av förening.

Sista stegen

Säkerställa sprickan är torr och slät, sedan måla över sprickan med primer. Följ med färg när primern är torr och täcker sprickan på lämpligt sätt. Måla hela väggen kan vara nödvändigt att matcha en befintlig färg.