Det bästa klassiska sättet att Strip Off färg

När det gäller att måla strippning, bestämma den bästa metoden genom vilken typ av färg, färgen och substrat eller grundmaterialet under färgen skick. Många av de grundläggande teknikerna gäller att både lösningsmedel och vatten-baserade strippning produkter. Många likheter finns mellan strippning färg från träprodukter och strippning färg från metal. Alltid fungerar i ett väl ventilerat utrymme, och bära handskar och en respirator för komfort och säkerhet vid arbete med kemiska strippor.

Instruktioner

•Hållare ytan av området till remsa med en stel stålborste ta bort så mycket löst material som möjligt. Om strippning trä, arbeta alltid i riktning mot säden att förhindra kors korn repor. Ta bort så mycket material som du kan om du vill tillåta strippan maximal effektivitet.

•Använd värme med en kommersiell värmepistol till ytan för att mjuka upp färgen, och följa upp med en metallavstrykare. Använd en kraftig kniv för att undvika gräva i ytan.

•Paint på en tung päls av en gel-typ strippa med en pensel. Täcka hela ytan du kommer, och tillåta arbetstid etikett-rekommenderas för maximal effekt.

•Scrape strippan och gamla måla bort med en kemikaliebeständig plast skrapa. Börja från mitten och arbeta dig. Detalj arbetsområden med quad noll stålull att helt ta bort färgen från ytan. En begagnad tandborste fungerar bra för små detaljer. Skrapa strippa och gammal färg i en metall behållare med lock att avsätta.

•Sand strippad ytan med en power sander. För träytor ger en slumpmässig orbital sander bäst resultat. För metallytor är en bandslip det snabbaste sättet att ta bort alla paint rester som återstår för att förbereda ytan för den nya färgen. Börja med ett ganska grovt papper, 100-grus fungerar bra. Arbeta i successiva passerar från 100 - till 150 - till 200-grus. Använd en sandpapper som är klassad för specifika underlaget du strippa.

•Skölj dammet från ytan med en tunnare för metall eller mineral sprit för trä färg. Använd en trasa fuktad i lösningsmedlet att skölja hela ytan av det borttagna materialet. Att dessa kemikalier tillräcklig tid att avdunsta innan ny färg. Konsultera produktens etikett för specifika torktider.