Definition av genomföring draperier & Back-fliken draperier

Definition av genomföring draperier & Back-fliken draperier

När du väljer draperier och gardiner, är du inte begränsade till traditionella veckade stilar. Back-fliken och genomföring draperi stilar är två olika alternativ värt att överväga när du vill uppdatera fönsterbehandlingar i ditt hem eller kontor.

Skyddshylsor definieras

Kragarna är cirkulära ringar av metall, plast eller hårt gummi som stansas in i tyget av maskiner. Vanligen används i industriella tillämpningar, varierar genomföringar i storlek beroende på vad som kommer att införas genom dem.

Genomföring för gardiner urval

Köpa en mindre i diameter än diametern på den genomföringen som matchar antingen gardinstång färgen på grommets eller inredningen i ditt rum. Draperi grommets placeras vanligen inom en tum av överkant och gardinstång syns mellan veck av tyg.

Skyddshylsa fördelar

Lätt att öppna, genomföring draperier ger rummet ett rent, modernt utseende. När stängt draperier tyget sig i naturliga veck utan formella veck. Finns i tvättbar eller dry-cleanable tyg, genomföring draperier bild på och av för enkel rengöring.

Back-fliken draperier

Back-fliken draperier har fickor sydda på baksidan som en stolpe eller rod infogas. Flikarna och gardinstång är dolda bakom tyget paneler när de ses från den färdiga sidan.

Val av

Back-fliken draperier är tillgängliga redo att hänga, men du kan sy ficka flikar på baksidan av befintliga krok-hängde gardiner och omvandla dem till back-fliken draperier som glider på runda stavar.

Back-fliken fördelar

Veck mellan fickorna på baksidan-fliken-hängde gardiner flöde naturligt in i en faux plisserad titta. Storleken på taggens öppning bestämmer rätt storlek av gardin stången. Back-fliken draperier passa traditionella gardinstänger, men ser bäst på rundade pole stång. De tas enkelt bort för rengöring.