De billigaste sätten att bygga ett privatliv staket

De billigaste sätten att bygga ett privatliv staket

Om ditt hus ligger i närheten av dina grannar, eller om du bara vill definiera din egendom, är en privatlivet staket vad du behöver. Hög kvalitet trä eller laminat privatlivet staket kan bli mycket kostsamt, men om du bara vill ha något som kommer att få jobbet gjort, kan du överväga flera projekt som kommer att kosta mycket mindre. Använda kasseras eller återvunnet material för att bygga din privatlivet staket utan att spendera en massa pengar.

Återvunnet trä

Kontakta din lokala brädgård eller skanna annonser för oönskade trä rester och gamla stängselstolpar. För att konstruera en grundläggande trä privatlivet staket, är allt du behöver några 4-av-4-tums trä inlägg lång nog att sjunka flera inches i marken. Sänka dina inlägg med jämna mellanrum, och använda en spikpistol för att skydda trä scraps, bitar av gamla staket eller ens trä kvast handtag korsade i formen X mellan stolparna.

Glasflaskor

Kontakta dina grannar eller din lokala återvinningsanläggning och börja samla glasflaskor. Det är möjligt att använda flaskor i alla former och storlekar, fungerar detta projekt bäst med flaskor som har en enhetlig form. Stapla flaskorna på önskad plats för ditt privatliv staket och cement rader tillsammans genom att tillämpa ett lager av murbruk eller quick-dry cement till toppen av varje rad av flaskor innan stapling på nästa rad på toppen. Bli kreativ genom att göra mönster med flaskor med olika färger av glas.

Kedjelänk

Kedjelänk är ett av de billigaste alternativen i grundläggande fäktning - du kan köpa en rulle av stängsel för mellan $50 och $75. För att förvandla din kedja länk staket till en privatlivet staket, växt klättring vinrankor och creepers som morning glory, vildvin eller clematis vid basen av staketet. När växterna växer, de fylla i luckorna i kedja länk och ge dig ett attraktivt, levande privatlivet staket. Du kan också skjuta plast remsor diagonalt genom kedjan länkar att göra det en fast yta.

Plast mjölk lådor

Mejeri leverantörer använder plast mjölk lådor för att transportera sina varor, men du kan använda dem för att skapa en grundläggande privatlivet staket i din bakgård. Kontakta lokala mejeri leverantörer för att se om de har någon gammal eller skadad backar de skulle vara villiga att ge dig, och hålla ett öga på lågprisbutiker och loppisar. Stapla lådor ovanpå varandra, med en liten snabb-torr cement för att skydda dem på plats, på önskad plats i ditt privatliv staket. En mjölk-låda staket är prisvärda och hållbara, tåla elementen.