De bästa träden till fabrik i Oklahoma City, OK

Oklahoma City faller inom US Department of Agriculture plant härdighet zon 7a, där vintrarna har potential att doppa till minus 5 grader Fahrenheit. Den bästa landskapsplanering träd för denna stad är de som är infödda till regionen. De inhemska träd som visar en förmåga att tolerera föroreningar är lämpligast när det gäller att välja arter för din trädgård.

Östra röd ceder

Den västra östlig röd ceder (Juniperus virginiana) omfattar Oklahoma City. Denna barrträd, en evergreen med skala-liknande blad, växer till 40 eller 50 fot, men flera sorter finns att utvecklas till en mycket mindre storlek när mogna, vilket gör dem lämpliga för en urban plats. Östra röd ceder har attraktiva, rödbruna peeling bark och trädet producerar vaxartad, blå kottar. Östra röd ceder fungerar som ett exemplar träd, men ger dig också med privatlivet från dina grannar när planteras som en skärm.

Sugar Hackberry

Sugar hackberry (Celtis laevigata) är lämpliga för användning som en gata träd eller ett träd för bostäder landskap på platser som Oklahoma City. Toleranta för nästan varje typ av jord och kunde etablera sig trots närvaron av föroreningen i städerna, socker hackberry växer mellan 40 och 60 fot. Dess blad är grön-gul under våren och sommaren, ändra till alla gula på hösten. Springtime blommorna förvandlas till söt, ätliga frukter på hösten. Sugar hackberry har grå, slät bark.

Kentucky Coffeetree

Intressanta sammansatta blad och seedpods så länge som 10 inches finns två funktioner i Kentucky coffeetree (Gymnocladus dioicus) att göra kär det till landscapers. Den grå Barken har fåror och åsar, ger det dekorativa värde också. Kentucky coffeetree växer till 75 fot, men fortfarande fungerar bra i grannskapet underavdelningar och scenarier som industriparker. Dess i Oklahoma omfattar de nordöstra och mellersta delarna av staten. Kentucky coffeetree kräver full sol att växa.

Oklahoma Redbud

Mogna enskilda Oklahoma redbuds (Cercis canadensis var. texensis) bara växa till 30 fot, att göra detta mycket prydnads träd en av de bästa alternativen för bostäder innergårdar och kommersiella torg, konstaterar tillägget Oklahoma State University. Oklahoma redbud blommor tidigt på våren, ungefär två veckor innan någon av dess blad bud ut. Trädet kommer att växa i soliga eller ljusskygga ställen. Oklahoma redbud har glänsande, gröna blad. Det enda negativa är associerade med denna art är att det bara bor mellan 30 och 60 år.