De bästa små dammsugare för ett hem

För människor som bor i lägenheter, bostadsrätter och småhus, får fullstor dammsugare inte bara onödiga men opraktiskt. I sådana situationer företräde en kompakt dammsugare storlek ofta framför andra vakuum funktioner, eftersom det tillåter användare att lagra vakuum inconspicuously. De bästa små dammsugare ger för ett hem är lätt att använda och--trots sin storlek - bra sugeffekt.

Hoover S2220

Hoover S2220 Flair Stick upprätt vakuum är ett stick vakuum, vilket innebär att den har en smal, stick-liknande profil. Detta tillåter användare att lagra dammsuga lätt i garderober, precis som en kvast eller mopp. Som BestCovery anteckningar, lätta konstruktionen Hoover S2220 är lättmanövrerad och lätt att använda. Dessutom gör stick dammsuga"ett bra jobb" på både hårda ytor, som trägolv och mattor. Kärnan i Hoover S2220 är en 8.2 amp elektrisk motor, som hämtar sin makt från en 20 fot långa elkabeln. Till skillnad från andra små dammsugare bygger detta stick vakuum på en återanvändbar smuts samling cup, i motsats till engångspåsar.

Bissell 76T8

Som Hoover S2220 är den Bissell 76T8 kontra en stick-stil dammsugare. Hoover är en top-rankade allrengöringsmedel stick-dammsugare, är Bissell 76T8 särskilt väl lämpad för att hantera golv. Som vakuum guiden anteckningar, vakuum använder ett distinkt, V-formad rengöring huvud, som har en rengöring väg av 13 inches bred. Denna V-formad design hjälper fälla smuts som du tryck enheten längs golvet och gör det enkelt att rengöra hörnen och andra svåra att nå. Kärnan i den Bissell 76T8 är en 12-amp motor för att ge kraftfulla sug. Vakuum använder en 19,5-tums nätsladd och kommer med en 6,5-fots stoppning slang och utmätningsbara fogmunstycke.

Eureka 71B

Till skillnad från Hoover S2220 och Bissell 76T8 är Eureka 71B en dammsugare. Renare bygger på två separata motorer: en som driver enheten roterande borste-rulle för att lossa skräp från golv och mattor, och en som ger 5,5 ampere av sug för att skräp till en tydlig, återanvändbara damm samling cup. Förutom att vara starka för sin storlek, BestCovery konstaterar att Eureka 71B är särskilt användbart för att suga upp djurhår. Det handhållna vakuumet använder en 20-fots nätsladd och kommer med en on-board fogmunstycke.

iRobot Roomba 560

IRobot Roomba 560 är den bästa små robotic vacuum, enligt BestCovery. Dammsuga är sladdlös och laddar med en medföljande dockningsstation, känd som hemmabas. Till skillnad från traditionella liten dammsugare, som fysiskt måste du flytta runt ditt hem, med Roomba 560 du bara slå på den och låt enheten går till jobbet. Roomba 560 använder sensorer för att undvika stöta i väggar, möbler och andra föremål. Om du vill tilldela vakuumet att rengöra ett specifikt rum, kan du ställa in två, ingår gränsen pelare, känd som virtuell vägg fyrar.