De bästa mögel rengöringsprodukter

Mögel kan vara fula och ohygieniskt, men farliga också. Mögel kan allvarligt påverka personer med astma, allergier eller andra andning störningar. Det kan leda till täppt näsa, kliande ögon, andnöd andetag eller hud irritation. Det bästa sättet att identifiera mögel är genom att erkänna någon missfärgning på väggar, tak, golv eller mattor. Det kan också finnas en unken eller foul lukt i rummet. Det finns flera produkter som kan hjälpa dig rensa bort mögel.

Att förhindra fukt

Det första steget är att identifiera fukten i ditt hem och rätta till problemet för att förhindra mögel växer. Om du har hög fuktighet i det drabbade området, gjorde du behöver lägga till ventilation eller köpa en avfuktare. Försök att isolera rummet och minimera damm, eftersom det kan orsaka mögel att sprida. Ta bort alla objekt från hemmet som är alltför mögliga att rengöra, inklusive plysch möbler, gamla tapeter eller unken mattor.

Blekmedel och vatten

Blanda en kopp blekmedel med en gallon vatten och skrubba det drabbade området med en trasa eller borste. Alltid se till att rummet är väl ventilerat och bära handskar, skyddsglasögon och en mask. Tänk på att blekmedel kan fläcken många material, så Använd inte det på tyger. När i tvivel, testa den på en liten, diskret område av materialet för att se om det färgar. Blanda aldrig blekmedel med ammoniak eller andra städare.

Desinfektionsmedel

Lätt spritz någon mögel med vatten för att fukta det. Om du skrubba torr mögel, kan det bli luftburna och sprids. Använd varmt vatten från tvål att torka bort mögel och sedan spraya det med desinfektionsmedel för döda eventuella kvarvarande mögelsporer. Giftiga svart mögel Information Center säger att använda desinfektionsmedel som dödar bakterier, virus och svampar.