De bästa injekteringsbruk renare idéerna

De bästa injekteringsbruk renare idéerna

Bästa injekteringsbruk renare för ditt kakel ytor beror på vilka behov du har. Du kan välja från ett utbud av mild till hård städare, från en mängd olika konsistenser och val som är mer naturlig eller mindre. Allrengöringsmedel, hemlagad eller mild rengöringsmedel fungerar bra för daglig rengöring eller för injekteringsbruk som inte är så smutsiga. Omvänt, om du har injekteringsbruk med mögel, mögel eller missfärgning, behöver du förmodligen ett tuffare utbud. Börja med den mildaste cleaner för ditt syfte och successivt flytta till tuffare kära som behövs.

Blekmedel

Använd en blekmedel penna på din injekteringsbruk. Du kan enkelt dra över fogarna i din dusch och kök, och runt badrummet sjunker, med ett blekmedel penna. Lämna blekmedel på i några minuter så det kan ha tid att döda mögel eller mögel och sedan tvätta blekmedel. Stället en blekmedel penna, kan du använda gammaldags raka blekmedel, utspädd med 3 delar vatten för varje 1 del blekmedel. Blekmedel anses ett milt kemiska rengöringsmedel.

Allrengöringsmedel

Du kan rengöra injekteringsbruk med allrengöringsmedel som du förmodligen redan har i ditt hus. En hel del sådana mild rengöring injekteringsbruk alternativ har blekmedel i dem, tillsammans med andra rengörande ingredienser. Undvik slipande rengöringsmedel. Spray-typ allrengöringsmedel kan fungera. Spraya den på injekteringsbruk, låt det sitta och sedan skölja av.

Starka rengöringsmedel

Om du har provat andra metoder och du fortfarande inte kan få din injekteringsbruk ren, är det dags att bryta ut den hårda städare. Detta är professionell eller kommersiella rengöringsmedel avsedda speciellt för injekteringsbruk, som du hittar i varuhus, järnhandeln och vaktmästeri leverans butiker. Testa en liten mängd av dessa typer av injekteringsbruk städare på en inconspicuous areal av injekteringsbruk innan du tillämpar den överallt. Du vill leta efter färgförändringar eller skador på injekteringsbruk. Om renare visar sig vara säker för din injekteringsbruk i diskret plats, gäller det för injekteringsbruk en fungerande avsnitt i taget, lämna det på i några minuter. sedan skölj det bort. Använda tuffa städare bara då och då, eftersom de kan bryta ner din injekteringsbruk.

Naturliga alternativ

Om du vill ha en mer naturlig rengöring metod än kemikalier, prova ingredienser kan du hitta i ditt kök. Ättika, citronsaft eller en pasta av bakpulver och vatten är skonsam rengöring injekteringsbruk alternativ. Använd bakpulver pasta och låt det inställt för några minuter eller lämna citronsaft eller vinäger på 10 till 15 minuter. Du kan behöva försiktigt skrubba i några minuter. När vilken metod du väljer har gjort sitt jobb, skölj eller torka bort. Dessa metoder fungerar bäst när du använder ibland starkare rengöringsmedel. exempelvis efter rengöring din injekteringsbruk med en hård renare, injekteringsbruk säga ren en gång i månaden med naturliga rengöringsmedel för ett par månader, och du kan bestämma du behöver rengöra med en hård renare endast en eller två gånger per år.