Däck eller landning idéer

Däck eller landning idéer

Många husägare bygga ett däck för att ge en extra utrymme för underhållande och njuta av utomhus. Ett däck kan vara en enkel trä struktur, eller det kan vara mer komplex, med en landning och andra specialiserade funktioner som en inbyggd kök. Att välja en design för dina däck kan komma ner till budgeten, men också överväga storleken på gården och vad du tänker använda däck för när du planerar dess layout och material.

Bygga en multi-level däck

För ett hem med en liten trädgård, kan det vara svårt att bygga ett däck som är tillräckligt stor för att möta dina behov. Överväga att bygga en planskild däck med en landning att maximera utrymmet. Nedre däck kan ansluta till ditt hem första våningen och erbjuder plats för grillning och uteservering. Lägga till en bred trappa med en landning ger ytterligare utrymme för solstolar, medan övre nivå däck kan hysa en badtunna eller veranda swing. För dem som är intresserad av astronomi, kan det också vara en bra plats för ett teleskop. Planteringskärl lådor och andra hängande blommor kan placeras på nivåerna av däcket, så det ger en attraktiv bild från din trädgård och lägger visuella intresse till ditt hem.

Prova en utomhus däck

För ett hem med en rymlig trädgård, kan en utomhus däck vara intressanta alternativ. Till skillnad från en traditionell däck ansluten till ditt hem, är en utomhus däck en fristående struktur som kan vara förhöjda över eller i jämnhöjd med marken. Fördelen med ett utomhus däck är att det skapar en omedelbar brännpunkt och låter dig njuta av 360-graders utsikt över din trädgård. Utomhus däck vanligtvis ser bäst när den placeras i mitten av en gård, men du kan välja att bygga det något excentriskt baserat på din landskapsskötsel layout. När man bygger ett utomhus däck, kan du också vill överväga att bygga gångvägar från ditt hus och andra områden av din fastighet till däck. Asfalterad eller färdiga gångvägar att gäster från promenader på ojämnt underlag och spårning smuts och skräp på dina däck. Välja material för gångvägar som kompletterar dina däck och ge din trädgård en polerad look.

Använda icke-traditionella material

För att ge dina däck och landningsområde ett annorlunda utseende, överväga att använda icke-traditionella byggmaterial. Plast-trä kompositmaterial är ett intressant alternativ till standard trä eftersom de är gjorda med återvunnen plast. Som ett resultat, är de resistenta mot sladdning och fläckar. En plast-trä sammansatta däck är också mycket hållbara och tål många av de problem som pest trä däck, som ruttnande, blekning från UV-strålar och insektsangrepp. Du kan också använda en vinyl deck system för att bygga en uteplats och landning struktur för din trädgård. Vinyl däck är lågt underhåll och inte splittra eller spricka som traditionella trä däck.