Caster stjälken typer

Caster stjälken typer

Casters tillmäta bottnar i många vanliga objekt, inklusive kontorsstolar och kundvagnar. Hjul fungera som mångfasetterat hjul, som ändrar deras riktning för att rymma lätt och smidig svarvning. De hålls på plats av en stam, som säkert fäster caster till enheten ovanför det samtidigt som en rad av rotation att underlätta svarvning.

Greppet Ring stjälkar

Greppet ring stammen är en vanlig caster typ på kontorsstolar och färdiga att montera möbler. I slutet av stammen är lindat med en tråd eller band, som är den ringen som caster typnamnet hänvisar. Detta band är vanligen tillverkade av mässing och låses stammen på plats när det sätts in i stolen eller möbel. Greppet ring stjälkar kan bearbetas snabbt och billigt, vilket gör dem ett prisvärda och hållbara sätt att fästa hjul.

Greppet hals stjälkar

En grepp halsen stam, eller trä stam, är slipat för att fångas av uttaget av de möbler som det vanligtvis används. Greppet hals stjälkar har en fördel över andra typer av stamceller i att de kommer i en standard storlek. På grund av deras enhetlighet är ersättare grepp hals stjälkar lättare att få än hejda typer, som kan ha varit slipat för att möta en mängd olika specifikationer.

Gängade Caster stjälkar

Medan grepp ring stjälkar är vanligare på stolar, kan gängade stammar även användas. Denna typ av stamceller är också vanligt på vagnar, som de brukade bära paket och dokument genom stora kontorsbyggnader. Längden på skaftet är gängade, som stammen av en bult, så att det kan skruvas i botten av vagnen. Brickor och muttrar används vanligtvis till med gängade stjälkar, precis som med bultar, för att skydda dem på plats.