Brasiliansk peppar växter

Brasiliansk peppar växter

Även om några av de mest kända paprika används i amerikansk matlagning idag inte brasilianska produkter, finns det många sorters peppar växter som har sitt ursprung i Brasilien. I själva verket enligt Chile peppar Institute, dessa paprika har sitt ursprung främst i låglandet i Brasilien, och landet fortfarande ståtar med den största mängden vilda paprika i världen. Det finns flera sorters peppar växter som kommer från Brasilien som du kanske har hört talas om.

Bode

Bode chile är medlem i Capsicum chinense familj av chile peppar. Detta lilla, runda, bär-liknande peppar odlas på 2-foot-tall buskar i hela den norra delen av Brasilien. Paprikorna produceras av anläggningen är små på endast 1/2-inch i diameter och är ljust röd eller gul mogen frukt. De har en rökig smak som ofta används i curry och varma mycket.

Anläggningen är en attraktiv dekorativ växt också. Den färgglada paprika och små vita flowerss gör det tilltalande för dess utseende samt dess frukt-bärande förmåga.

Maraba

Maraba är en brasiliansk peppar anläggning som är en avlägsen släkting till habanero sorten. Anläggningen är 2 fot lång och producerar små penna-formade paprika att mogna till en ljus gul eller blekt grönt. Paprikorna kontrast med mörkret blad finns på anläggningen.

Paprikorna produceras av maraba är mycket varma och används på ungefär samma sätt som en habanero får användas. Maraba är också medlem i Capsicum chinense familj av paprika, enligt webbplatsen Chile mannen.

Aji brasilianska sjöstjärna

Aji brasilianska sjöstjärnor är unik, att vara den enda sorten av paprika att faktiskt ha en sjöstjärna form. Växten är lång och vine-liknande och producerar 2-tum-diameter paprika i grönt och rött. Från växten paprikorna varma, men inte till yttersta av många andra paprika i området. De gör för eventuella värmeförluster genom att ha en stark lukt och smak. Sjöstjärna växten är medlem i Capsicum baccatum familj av peppar växter. Det finns massor av aji sorter i Brasilien och bortom.

Alberto's Locoto

Albertos paprika, brukar kallas Alberto's locoto, odlas runt Rio de Janeiro. Mild peppar är medlem i Capsicum baccatum familj och var från början vuxit på en gård strax utanför Rio, där chile peppar odlarens Patricia Patterson farbror Alberto hade en gård.

Växterna producerar runda chili cirka 1,5 inches i diameter att mogna till en orange eller gul färg innan du slår klarrött på att välja tiden.