Bra dammsugare för trägolv

Trägolv utgör en betydande investering och kan lägga skönhet och värde till ditt hem. För att hålla trägolv ser deras bästa, föreslår många rengöring experter att du använder kanister vakuum. För bästa resultat, Välj dammsugare med lövträ-vänlig dragen sådan som en lättmanövrerad huvud, starka sug, låg vikt och ett HEPA filter. Oavsett vilken modell du väljer, se till att den har gummihjul, eftersom hård plast hjul kan lämna märken på dina trägolv.

High-End

Galt hem och guiden vakuum ge båda högsta betyg till Miele S42 modeller. Miele kapseln dammsugare erbjuder funktioner såsom en 1.200 watt motor, ett rostfritt stål telescoping trollspö, en fungerande 29,5-fots radie, HEPA-filter och en 3,7-quart dammpåsen. Välj mellan sex sug inställningar. Konsumenten Sök rekommenderar Miele Olympus S2120 modell, som inkluderar en motordriven golv pensel, en 4.76-quart dammpåsen och ett airclean-filter. Olympus väger 13 pounds och erbjuder en smidig golv verktyg och sex-inställningen sug kontroll.

Mellanklass

Konsumentforskning rankas Hoover årsdagen vindtunnel S3670 som det bästa övergripande kapseln vakuumet för faktorer som "den bästa blandningen av rengöring prestanda på mattan, kala golv och tyger, tillsammans med låga utsläpp," och "mycket goda prestanda på både mattor och kala golv." Tillbehör har en telescoping trollstav, justerbart handtag, bare våningen fastsättning och justerbar sug. Vindtunnel erbjuder ett HEPA filtreringssystem, kant-rengöring borst för socklar, slät-rullande hjul för hårda golv och en 360-graders svivlande slang. Vakuumet som väger 24 pounds och har en 12-amp motor.

Electrolux EL6984A Ultra Silencer vakuum tjänat guiden vakuum "Bästa värde" ranking. Funktioner inkluderar en 360-graders roterbart slang, stora hjul, justerbar sug kontroller och en telescoping tub. Den Ultra Silencer väger 12 pounds och kommer med ett fogmunstycke, turbo munstycke, dammpåsen och HEPA-filtrering för. Ultra Silencer har en 9-amp motor.

Budget

För trägolv ägare på en budget rekommenderar Galt hem och konsument Sök den Eureka mäktiga Mite 3670G. Konsumenten Sök konstaterar att "de flesta konsumenter håller denna modell gör bra på kala golv." Dammsuga väger 8,2 pounds, har en 12-amp motor och en 11-tums rengöring sökväg. Tillbehör inkluderar en damma borste, ett fogmunstycke, HEPA-filter (på vissa modeller) och en lukt-eliminera väska.

En annan billigare modell, Dirt Devil vinden, är också högt betyg av konsumenten Sök och vakuum guiden. Dirt Devil Breeze är påslösa och har en 12-amp motor. Funktioner inkluderar ett MicroFresh filter, en 20-fots sladd, en kala golv verktyg, en 45-tums trollstav, en damma borste och ett fogmunstycke. Brisen väger 15,5 pounds och har en 11-tums-wide munstycke.