Blommor som tål värme

Blommor som tål värme

Inte alla växter är lika. Vissa är "morgonpigga", är trycka ur marken även när det är snö på marken, andra värme-seekers, blomstrande endast i sommarmånaderna. De tidiga bloomers skulle säkerligen dör när kvicksilvret svävar under de varma månaderna. Om du bor i ett område med intensiv somrar, finns det flera blommor som är bäst för din trädgård.

Solros

Native Nordamerika och frodas i de varma somrarna i Mellanvästern, solrosor är perenner som växer lätt från frö och nå höjder på upp till 12 fot i bara några månader. Även om single-stammen, klargula blommor som är mest populära, det finns många andra sorter, några växer endast 18 inches tall. Mexican sunflower växer till halva höjden av de gula solrosor. De ser ut som daises eller zinnior, producerar lysande röd-orange blomma huvuden.

Zinnia

Zinnias är från Mexiko och södra USA, vilket gör den perfekt för sommarens värme. I själva verket lida zinnias under regniga perioder, när de löper risk för mögel. Färgerna varierar från varje skugga utom blå, lägga ljusa slag till någon trädgård. Dvärg sorter växer till ca 12 tum, medan större sorter växer upp till 6 fot lång.

Periwinkle

Dessa blommor gör bra i både sol och skugga och kommer att hålla upp i extrem värme så länge de är vattnas ofta. Periwinkle anläggningen är en perenn som producerar blommor hela sommaren och kommer i en mängd olika färger. De flesta växer upprätt till 18 inches, men också avslutande det sorter.

Salvia

Del av en stor familj av växter som innehåller salvia, prydnads salvia föredrar full sol, och de flesta är torktåliga om placeras i skuggan i områden som når höga temperaturer. Växterna har långa slanka stjälkar som stöder flera blommor som kommer i blå, violett, lila, röd, rosa och vit. Salvia är en perenn blomma i dess infödda södra amerikanska och mexikanska regioner, men i norra delarna, det behandlas som en årlig.

Verbena

En perenn, verbena x hybrida sorten av verbena familjen är mest toleranta varma och torra förhållanden. Den växer i full sol men kan upphöra blommande under torkan-liknande förhållanden tills de vattnas. Dess blommor är lila, lavendel, rosa, lila, aprikos eller vit och det blommar från vår till höst, växer i klungor och når höjder av 6 till 10 inches.

MARIGOLD

De vanligaste två ringblommor Funna i trädgården idag är franska och afrikanska. Det senare gör bäst under soliga förhållanden i fuktig, väldränerad områden. Den kan överleva i extrem värme, även om det minskar kvaliteten på blommor. Afrikanska ringblommor kan växa längre än 3 fot med stora, runda orange och gula blomma huvuden

Begonia

Denna torka-toleranta blomma är lättskött, vilket gör den populär bland landscapers. Välj den brons blad sort om du har varma somrar, eftersom det är oftast mer toleranta mot soliga förhållanden. Begonia är en årlig som gör bra i full sol men kräver skugga i områden med intensiv somrar. Begonia blommorna är rosa, vitt och rött.