Blommor som blommar i augusti i nordvästra

Blommor som blommar i augusti i nordvästra

Pacific Northwest omfattar Washington, Montana, Idaho, Oregon, British Columbia och Alberta. Denna region har kusten och bergen som orsakar en förändring av klimatet. Pacific Northwest coast är en härdighet zon 8 men skiftar snabbt till 7, 6 och sedan 5 kommer inre. Pacific Northwest är fuktigt och varmt inre men kan nå nära arktiska temperaturer i norr. Hårdare klimat som dessa gör växtliv svårt att föreställa sig. Det finns dock en myriad av växter som växer bra i denna region, även i de senare månaderna. Som sommaren förbereder sig för höst, i augusti, finns det ett antal blommor vänster växer vid landsväg och i trädgårdar.

Temyntor

Temyntor blommar ser ut som en fjäderlätt explosion av kronbladen. Dessa har mycket mörkt gröna blad och kan växa 2 till 4 fot lång. Temyntor blommar juli-augusti i något surt jord. Plantera dessa ca 18 inches isär och inte nära ytterdörren eftersom de lockar bin. Tillämpa ett tjockt lager kompost i marken innan plantering. Dessa göra väl i partiell sol till skugga. Om temperaturen blir för hög, skydda rotsystem med kompost eller gräs. Temyntor kommer att växa var som helst i Pacific Northwest, i härdighet zon 4 till 9.

Coneflowers

Coneflowers kommer i gula, rosa, röda och vita sorter. Coneflowers är en tuff medlem av familjen som växer i augusti på något område i nordvästra, från härdighet zoner 3 till 9. Kronbladen på en rudbeckia falla tillbaka runt om centrera som en bordsduk. Coneflowers ger bästa i torrare jord så tid mellan vattningarna. När plantering, tillämpa ett tjockt lager av kompost och då blir det nästan självförsörjande.

Gardenior

Gardenia är doftande vita blommor som har liknande form till en ros. Gardenior gör bäst i partiell sol till lätt skugga men gynnar inte extrem värme. Vatten Gardenior med stor frekvens efter initialt plantera dem. Efter några veckor, kan du växla till vattning av Gardenior varje några dagar. Rik jord är också viktigt att deras överlevnad så se till att den är förberedd med generösa mängder av kompost eller naturgödsel. Gardenior växer i härdighet zoner 8-10, längs Pacific Northwest coast.

Pelargoner

Pelargoner är blommande växter som producerar små kluster av mjuka runda blommor. Denna vackra, skiftande blomma kommer att hänga runt augusti, var som helst i Pacific Northwest. Dessa blommar huvudsakligen i rött, rosa och vitt. Pelargoner är mer toleranta mot dålig jord än andra augusti blommor och föredrar det på den torra sidan. Trimma bort döda blommor att maximera blommande.

Härdiga Fuchsia

Härdiga fuchsia blommor är unikt formade signatur blommor i nordvästra och också växa i områden av Storbritannien. Dessa augusti blommor föredrar väldränerad jord och behöver skydd i extrem kyla. Fuchsior växer bäst med gödsel gödselmedel och våren beskärning. Härdiga fuchsia är en annan blomma som kommer att växa i de flesta regioner i Pacific Northwest, utom den kall zon 5.