Blad faller av peppar växter

Paprikorna varma-säsong grönsaker. De ogillar extrema variationer i temperatur och kommer att svara genom att släppa blad, blommor och även frukt. En växt utan bladen kan inte samla in eller bearbeta tillräckligt näringsämnen för att stödja frukt tillväxt. Men om vädret inte är ditt problem, och du märker andra tecken, såsom fläckar på bladen eller frukt, din paprika kanske lider av en bakteriell infektion. Gula blad kan också vara ett tecken på svampsjukdom. Om några korrigerande åtgärder inte fungerar, är det antagligen klokt att bara börja om.

Peppers kärlek värme

Plantera paprika senare i säsongen när dagliga temperaturer är varma och natt temperaturer är cirka 60-65 grader Celsius. Jorden bör inte cool eller fuktig. Svart plast marktäckning hjälper jorden behåller värmen om du är orolig att temperaturerna ganska inte har nått den punkt där de är stadig ännu. Upphöjda bäddar är ett annat sätt att säkerställa varm jord för peppar kultur. Plantera paprika transplantationer i full sol. Detta kommer att leda till snabbare växande växter och varmare jord. Paprika älskar solen, men om ditt område är mycket varmt och paprika få befrielse från de hetaste eftermiddagssolen, frukten kan bli solbrända. Detta kallas sunscald, så om du börjar märka brun bränna fläckar på huden av peppar, ge vissa brokig afternoon skugga.

Svampsjukdom

Svampsjukdomar är vanliga i paprika. Infekterade peppar bladen gulnar sedan falla från anläggningen. Forskare har utvecklat resistenta sorter som kan parera svampinfektioner och det är bäst att växten resistenta sorter om du ska ta risken att odla paprika. Ge varje växt massor av utrymme - ordentlig luftcirkulation är nödvändigt för förebyggande av svampsjukdomar. Om dina växter har en svampinfektion, öva växtföljd för de följande åren för att förhindra ytterligare infektion.

Bakteriell sjukdom

Bakteriell blad plats är en vanlig orsak till leaf släppa i peppar växter. Sjukdomen börjar som små fläckar på bladen som verkar vara vatten blöt men som gradvis utvecklas till större, missbildade bruna fläckar. Helt infekterade bladen gulnar och släppa av anläggningen. Angripna utsäde är den vanligaste orsaken till bakteriell blad plats och frön bör behandlas i varmt vatten innan plantering. Det bästa sättet att göra detta är att doppa fröna i 122 grad Fahrenheit vatten i 25 minuter.

Svara på Leaf Drop

Om paprika förlorar massor av sina löv, kan det bästa svaret vara att helt enkelt kasta ut de växter och växt nya, enligt tillägget North Dakota State University. Det är osannolikt att paprika kommer att återföds ständigt sina blad, och peppar transplantationer är riklig och prisvärd. Kom ihåg att rotera grödor nästa gång runt.