Billigaste sättet att bygga en uteplats

Billigaste sättet att bygga en uteplats

Uteplatser byggs som ett utrymme för dig att njuta utomhus lever när vädret är gynnsamt för att vara utanför. Några av dessa livsrum är utarbeta och kan kosta så mycket för att bygga som ett tillägg på ditt hem. Kom ihåg, allt du behöver är ett område att slappna av och roa på och detta kan göras för väldigt lite pengar när du använder alternativ.

Uteplats golv

Bygga en uteplats av platta bitar av skiffer eller rock, men sprida ut dem så du inte behöver köpa så många. I mellan bitar sätta små grus, sand eller ens en plysch gräsmatta som omfattar.

Skapa en tegel uteplats genom att placera tegel i grupper av dekorativa fyrkanter som är långt från varandra. Gör ett rutmönster av omväxlande en 5-mul-av-5-fots tegel yta med samma storlek område i grönskande gräsmatta. Detta kommer inte bara vara dekorativa, men det kostar halva priset på en full brickat uteplats.

Använda samma teknik med stämplad betong plattor. Blanda och häll små fyrkantiga områden av betong och alternerar varje andra torget med tjockt grönt gräs. Hålla gräset låg som trimmats för ett snyggt och prydligt uteplats.

Uteplats sidor

Avsnitt uteplatsen utanför med hjälp av den billigaste stängsel kan du hitta. Använda en post och järnväg staket för ett rustikt utseende till din uteplats. Detta ger dig en 4-fots höga staket att avsluta uteserveringen.

Använda järnvägen band för en kantlinje om du bara vill ha uteplats definieras. För att lägga till extra sittplatser, bygga en bänk runt området av uteplatsen med billig plankor och inlägg. Denna idé gör dubbel plikt genom snittning av din uteplats från resten av gården och förse dig med ett överflöd av sittplatser för dina gäster.

Konstruera en vägg av cinderblock som är höjd i ytterkanten av din uteplats. Bifoga Plank runt toppen att skapa ett länge bordsskiva. Använda billiga trä som är målat i ditt val av färger. Detta ger mer än tillräckligt med utrymme för dina gäster att placera sina drinkar och mat på medan de mingla. Placera några billiga high top uteplats stolar längs tabellområdet att ge utseendet av en utomstående bar.

Uteplats objekt

Använda en portabel gasgrill för din uteplats och spara på bekostnad av att bygga en. Om det är träkol du, bygga en billig grill från aska block.

Sätta en eldgrop i--en som brinner trä. Detta är enkelt och mycket billigt att bygga. Gräva ett hål och placera cinderblocks, medelstora stenar eller block runt kanten att definiera området. Kontrollera med din lokala brandkåren för byggnaden bestämmelser eller tillstånd att bränna du kan behöva.

Montera din egen möbler ur bitar av trä. Lång picknickbord och bänkar har enkla kvadrat linjer och kan byggas för en bråkdel av vad det skulle kosta för att köpa dem.