Betonggolv färg problem

Betong kan målas, men många entreprenörer föredrar att etch det med en syra fläcken eller Använd en färg som blandats med betongen innan den är inställd. Lager färg över betong tenderar att bära bort lättare än paint på andra ytor, på grund av en kombination av fukt och andra problem. Villaägare som vill måla betongytor bör överväga en epoxi som täcker det kommer stå upp bättre än de vanligaste målning alternativ.

Konkreta problem

Betong är inte alltid förseglade, och även då den är tillsluten tätningsmedel kan bära bort med tiden. Detta gör att fukt för att enkelt komma åt de konkreta, som kan orsaka försämring. Betongytor tenderar också att vara grov, och även med ett lager primer de inte alltid tillåter ett lager färg band ordentligt. Betonggolv är vanligtvis endast målade när en spricka har reparerats och ett färgämne som används för att göra lappat området smälta in.

Ytan villkor

Ibland målas en betongytan när det fortfarande finns ett lager av smuts eller fett på den. Detta leder till följsamhet problem när färgen torkar utan korrekt bindande av betong själv. Lämnar smuts på betong kan också skapa ojämna fläckar och åsar som kan vara tärt.

Peeling

Färg kan skala på betong av många skäl. En härdare används ibland för att göra det konkreta botemedlet snabbare, och färgen kan inte hålla sig till det ordentligt. Andra gånger, betongen inte är ordentligt förseglad och fukt kommer upp genom den porösa ytan och orsakar färgen att fleck eller skala. Cement färger som är utformade för att låta fukten passera genom dem minimera problemet.

Väder

Betong som ligger utomhus kan drabbas av många typer av slitage från vädret. Varmt klimat gör betongen mer sårbara för fuktproblem och ytan slitage. Kallt klimat kommer att orsaka betongen spricka när vattnet fryser i den. Dessa problem också bära ner paint lager mycket snabbt. Angränsande orsaker till skador, som Vagga salt används för att smälta isen, kan också äta i färgen.

Färsk betong

Villaägare bör inte blanda bota betong med färg. Om färgen appliceras medan betongen fortfarande bota, kommer det kombinera med fortfarande-blöta betongen och ändra färg och konsistens. Färgen kan också skala bort som de konkreta ytskikt torkning. Entreprenörer råd att husägare vänta fyra veckor för betongen att bota helt innan du försöker att måla den.