Behöver jag tillstånd att ersätta en luftkonditioneringen enhet i Florida?

Behöver jag tillstånd att ersätta en luftkonditioneringen enhet i Florida?

Ersätta en enhet, luftkonditioneringen i Florida anses ett byggprojekt av county regeringar. Du måste ha tillstånd att ersätta luftkonditioneringen eller du kommer att möta eventuella böter. Flager County, Florida är tillståndet en enkel sida dokument med titeln "Luftkonditionering ersättning."

Fönstret enheter

Tillstånd behövs endast om du byter ut huvudenheten i din central luftkonditionering system. Du behöver inte tillstånd att ersätta en fönster air conditioner. Fönstret enheter är vanligtvis konstruerade svalna bara ett rum, medan central luftkonditionering system cool hela huset.

Kondensorn

Huvudenheten i en central luftkonditionering system är kondensorn. Det är formad som en låda och är installerad utanför huset. Om du ersätter kondensorn, har det professionellt installerat av en entreprenör. Entreprenören kommer filen pappersarbetet för tillståndet.

Licensiering

Luftkonditioneringen entreprenörer i Florida regleras av county regeringar och staten. Länen utfärda licenser för entreprenörer och entreprenörer måste också registrera med eller får certifiering från Florida Institutionen för Business och Professional förordning. Upptagen entreprenörer kan besöka county kontor dagligen till filen tillstånd för att installera luftkonditionering enheter.

Bakgrund

Innan anställa en entreprenör i Florida, få uppdragstagarens licens antal när han erbjuder dig en kostnadsberäkning för ersättning. Kräver offentligt bibliotek telefonnummer för det lokala kontoret av Better Business Bureau och din länets byggnad institutionen. Kontakta Better Business Bureau för att avgöra om Uppdragstagaren har fått klagomål om hans arbete. Kontrollera också med din länsstyrelsen byggnad institutionen att bekräfta att entreprenörens licens är i god status. Detta RÄNNANDE kommer att hindra dig från att anställa en oetisk entreprenör med en utgångna licens, som aldrig skulle begära tillstånd att göra arbetet.

Rekommendationer

Utility företag i Florida brukar installera inte luftkonditionering enheter, men de kan föreslå entreprenörer i ditt område. Vissa allmännyttiga företag i staten kan också erbjuda finansiering på luftkonditioneringen enheter till rimliga räntor. Kontakta företagets verktyg för mer information.