Bästa smuts för Bougainvillea

Bästa smuts för Bougainvillea

Bougainvillea växter (Bougainvillea glabra) växa utomhus i US Department of Agriculture växt härdighet zoner 9 till 10. Detta tropiska vin är inte frost härdiga så den odlas som en krukväxt i svala klimat. Bougainvillea producerar ett överflöd av blommor i ordentlig smutsen.

Betydelse

Bougainvillea vinstockar växer i nästan alla typer av jordblandningen. Denna växt föredrar bördiga, lös jord, men kommer att tolerera lera eller sandig jord.

Effekter

Bästa smuts för bougainvillea växter rinner bra. Jorden som blir våta kommer att orsaka bougainvillea vinrankorna ruttna rötter.

Varning

Den bästa jorden för bougainvillea växter är något surt med ett pH-värde mellan 5.5 och 6. Ändra inte nivån markens surhetsgrad utan att testa pH-värdet först. Jord som är alltför alkalisk dödar bougainvillea anläggningen.

Övervägande

Använd en soilless blandning när växer denna tropiska anläggning i en behållare. Skapa en blandning av 4 delar välruttnad pinjebark, 3 delar torv och 2 delar perlit. Plantera bougainvillea i en behållare med lera, som snabbt vekar fukt från rötterna.