Bartlett Pear Tree Information

Bartlett Pear Tree Information

Bartlett päronträd (Pyrus communis) är en härdig fruktträd infödda till England. Bartlett päron växer 20 fot lång och har en spridning av 12 till 20 fot brett under idealiska förhållanden. Bartlett päron producerar frukt under sensommaren.

Plantering

Päronträd växer bra i en mängd olika markförhållanden. De växer bäst i soliga lägen med väldränerad jord. Plantera päronträd tidigt på våren och hålla yta, fri från fleråriga ogräs att maximera tillväxten av unga träd.

Beskärning

Beskärning är det mest effektiva sättet av ökad produktion av ditt päronträd. Beskärning ökar solljuset når frukten, tar bort improduktiva trä och skulpterar trädet till en bekvämare form för skörden som ökar kvaliteten på frukten. Beskära sent på vintern--strax före våren--för att minimera risken för kalla skador på ditt träd.

Frukt

Bartlett päron är en av de mest populära sorterna i Nordamerika. De stora, söta frukterna används ofta för konservering, öknar och allmänna konsumtion när nyplockade. Bartlett päron kan producera frukt för över 75 år när rätt vård.