Bagworms på min vintergröna träd

Bagworms på min vintergröna träd

Bagworms är trädet skadedjur som får sitt namn från de hänga lös-gilla kokonger bildar de på hösten. Du kanske inte inser det är ett angrepp i bagworms i ett vintergrönt träd fram till bildandet av dessa påsar. Omedelbar behandling och avlägsnande av skadedjur erbjuder det bästa hoppet för att spara trädet.

Identifiering

Bagworms är destruktiv skadedjur som bildar hänga lös-gilla kokonger på vintergröna träd. Insekten är aktiva samtidigt i larverna skede. Bagworm larver har ett blankt, svart utseende och slå tråkig grå som de når vuxen scenen. Adult hane bagworms utvecklas till nattfjärilar, medan honorna bildar kokong för att producera ägg.

Behandling

Bekämpningsmedel sprayer är inte en effektiv behandling för bagworms. Kemikalierna tränga inte kokong för att förstöra ägg. Den bästa behandlingen är Manuell borttagning av påsar från trädet under hösten och vintern. Förstöra påsar genom att bränna dem istället för att kasta dem på marken eller i soporna.

Varning

Bagworms över vintern i kokonger i de flesta klimat regioner. Otillräckligt avlägsnande av kokongerna kan resultera i en ökad infestation efter säsongen. Bagworm angrepp flera vegetationsperioder får döda det vintergröna trädet.