Badrum bilder för inredningsidéer

Badrum bilder för inredningsidéer

Visualisera kan hur att designa och bygga ditt badrum inredning och tema vara en utmanande sak. Det är ofta svårt att se bortom den storlek, form och färg på din nuvarande badrum inredning och stil. Dock finns det många olika riktningar att gå när du inreder ditt badrum, och det finns många stilar att överväga och prova.

Dekorativa vägg gränsen

En Stencilerade eller hand-designade ram överst i ditt badrum vägg, eller vid mittpunkten, kan ändra hela utseendet på ett badrum. Oavsett vad din bas färg är, kan att föra in en färgglada och kreativa kantlinje återuppliva dina väggar och hela dekorativa tema. Om du har bosatt sig på ett specifikt tema för ditt badrum, använda gränsen för att knyta ihop allt. Om din bas färg är neutrala och inte särskilt ljus, använda gränsen för att lägga intresse till din vägg. En enkel kantlinje kan lysa upp och lägga stil till ett badrum utan att ändra något annat.

Unik färg

Eftersom badrummen är vanligtvis mindre än många andra rum i ett hus, och eftersom de inte är ett centralt område för sociala sammankomster, kan de erbjuda ett utmärkt tillfälle att experimentera med färg. Om det finns en färg som du har varit intresserad i försökande ute på dina väggar, hitta en färg provet och håll den mot din badrum vägg. Om du fortfarande inte säker, men känsla fet, köpa en liten mängd färg färg och måla en kvadrat av färg i ett hörn av rummet. Kom ihåg att accent färger kan bidra till att bryta upp en särskilt stark eller överväldigande färg på ett enkelt sätt. Om du väljer en mörk färg, införa ett ljus, kontrasterande accentfärg.

Tema badrum inredning

Binda ditt badrum inredning med ett tema. Detta kan lägga order och stil till en annars enkel, kala eller rörig badrum. Ta bort några främmande dekorationer som inte fungerar med temat du avvecklas på. Införa liten och enkel tema dekorationer; Om du väljer ett blomstertema, en liten korg med dekorativ blomma-färgade eller blomma-formad tvål på en bädd av rosenblad kan lägga till grace och skönhet till ditt rum. Ett populära badrum tema är stranden som erbjuder många enkla och billiga dekorativa alternativ. Samla tankar och hav glas och fyll en djup tvålkopp. Ställ in denna dekoration på baksidan av toaletten eller på diskbänken. Fönsterbehandlingar, gränser, duschdraperier, mattor och handdukar kan också användas för att fastställa det tema du har valt.

Egendomliga funktionella dekorationer

Badrum tenderar att hysa en mängd småsaker, allt funktionella men svårt att lagra. Tvål, schampo och kosmetika kan enkelt göra handfat och skåp. Detta kan inte bara göra badrummet visas oorganiserad, men kan också göra det svårt att hitta precis vad du behöver när du behöver den. Hitta unika sätt att lagra, sortera och Visa dina nödvändiga badrum objekt kan vara den perfekta dekorativa och organisatoriska lösningen. Överväg markerade dekorativa behållare eller korgar i olika storlekar.