Badkaret reparation produkter

Badkar och dusch fordonsreparationslackering kan vara en dyr strävan när anställa en professionell för att reparera din badplats. Villaägare kan ägna avsevärd tid och pengar schemaläggning service personer att reparera mindre frågor i sitt badkar. Den goda nyheten är att det finns ett antal hemmafixare badkaret reparation produkter som kan spara tid, pengar och bidra till att ge ditt badrum en ansiktslyftning när det passar dig.

Halkfri behandling

Om du har en hala badkar yta, kan du vidta försiktighetsåtgärder mot slip-och-fall olyckor, särskilt om du har barn eller äldre familjemedlemmar. När bad säkerhet är ett bekymmer, det finns ett antal halkskyddade badkar och dusch behandlingar som kan hjälpa dig att göra ditt badrum en säkrare plats i så lite som 10 minuter. Tillämpa den flytande lösningen till ditt badkar yta-- eller keramiska plattor--skapas en mikroskopisk non-stick yta som kommer att hålla en livstid och förhindra eventuella farliga olyckor.

Glasfiber färg och reparation

Om du reparerar chips och sprickor i glasfiber färdiga badkar, kan du spara pengar på professionella tub fordonsreparationslackering tjänster genom att köpa en enkel glasfiber badkar reparationssats och fastställande av det själv. Reparationskit för hemmafixare badkar är billig och säljs komplett med allt du behöver reparera hål, chips och sprickor i din glasfiber badkar yta så stor som 10 inches lång. Satserna ingår spricka och hål fyllmedel, quick-hårdna lösningar, blanda behållare, handskar, sandpapper, färger och nyanser och alla andra förnödenheter som behövs för att reparera de skadade områdena och matcha dem med färgen på ditt badkar yta.

Täta

Om du har lösa plattor eller smala tomma utrymmen mellan badkar och kakel, måste en bra vattentät täta att täta områden och hålla vattnet för att undvika mögel, mögel och de illaluktande dofter förknippade med dem.. Silikonbaserat caulks är den längsta varaktiga och mest effektiva, men de kan inte målas över, så om färgen är av intresse för dig, prova en elastomeriska latex fogmassa. Dessa typer av täta kan göra trick med en jämförbar nivå av hållbarhet och kan målas över för att matcha alla inredningar.