Att ta bort asfalt täcker rangerbangård

Asfalt blad ytterväggar fanns billig hem ytterväggar möjlighet som var vanligt på 1960-och 1970-talet. Mycket av detta material som tillämpades på den tiden var utformad som tegel, även om det tillämpades i ark som tjocka tjära papper. Tyvärr som det åldrar, materialet försämras och till slut ser ganska rockig. Att ta bort det och antingen renovera original trähus rangerbangård eller ersätta den med något nyare kan förbättra utseendet på ett hus.

Instruktioner

•Ta bort alla fönster och dörr trim som tillämpas över ytan av asfalt täcker rangerbangård. Gör detta försiktigt med en kofot och markera bitar av trim så att du vet var de kom ifrån och kan sätta dem tillbaka lättare.

•Dra asfalt blad rangerbangård från väggen av huset början under takfoten. Rangerbangård kommer har installerats så att den nedre kanten av blad som är högre på väggen överlappar den övre kanten av de nedre blad. Början på toppen gör borttagning snyggare och enklare.

•Gå över muren med en klo hammare eller en liten kofot och ta bort alla återstående takläggning naglar. När du dra asfalt täcker av några av naglarna kommer att gå med rangerbangård och andra naglar kommer att dra igenom rangerbangård och förbli i väggen.

Tips & varningar

  • Har testat din asfalt blad ytterväggar för att avgöra om den innehåller asbest. Om den gör det, har det bort av proffs eller lämna den på plats.