Att bli av med möss och råttor

Att bli av med möss och råttor

Det är viktigt att hålla ditt hem gratis från gnagare som möss och råttor på grund av de öka hälsoriskerna för dig och din familj. Möss och råttor kan gnaga genom ledningar, trä, klädsel, plast och många andra material. Har känt att bita människor och faktiskt kan döda din liten sällskapsdjur råtta. Att hitta möss eller råtta spillning i ditt hem är obehaglig för alla. Gnagare bär också parasiter som kan sprida sjukdomen i ditt hem. Du kan bli ditt hem av dessa otäcka skadedjur med några enkla steg.

Instruktioner

• Se till att ditt hus och gräsmatta inte är grogrunder för råttor och möss. En kvinnlig råtta kan ha upp till 84 spädbarn under ett år, enligt webbplatsen Washington State University förlängning. Du måste hålla dina sopor i gnagare-bevis behållare, bli av med oanvända sällskapsdjur mat, och använda gnagare-proof fågelholkar eller bli av med dem helt, om du har dem i din gräsmatta.

•Repair någon hål i ditt hem stiftelse. Hål så liten som storleken på en dime kan ge tillträde till små råttor och möss. Du kan använda tråd screening, kragar plåt eller betong för att reparera dessa hål.

•ELEVATE alla pålar av trä så de är minst 12 inches ovanför marken.

•Prune några buskar nära ditt hem. Undvik att ha någon marken täcker som murgröna eller någon ohanterliga blackberry eller andra buskar nära ditt hem. Undvika att ha några prydnadsbuskar eller andra växter någon närmare än tre fot till ditt hus.

•Placera råttfällor och snapin fällor nära alla platser du har sett gnagare avföring. Dessa snap fällor är det bästa sättet att bli av med möss och råttor. När du fånga en gnagare, du helt enkelt placera den inuti ett par plastpåsar, knyta handtagen till en Knut och avyttra det i din papperskorg fat. Om du använder möss och råttgift i ditt hem, kan små barn och husdjur av misstag äter giftet. Många möss och råttor konsumerar inte tillräckligt gnagare att döda dem rätt bort, och som ett resultat, de kan få mellan dina väggar eller under golv och dör, orsakar problem med insekter och en obehaglig lukt.