Att blanda en konkreta uteplats

Att blanda en konkreta uteplats

Blanda betong för en uteplats yta är ett prisvärt sätt att skapa en attraktiv utomhus bostadsyta. Konkreta uteplatser är lättskött och kan stämplas som tegel eller målade för att komplettera ditt hem 's exteriör. Blanda och hälla betong kan vara en rörig process. Använd en stor skottkärra eller betongblandare så att du har tillräckligt med utrymme att röra betongen för att en rätt konsistens.

Instruktioner

•Förbered uteplats platsen genom att gräva ut marken tills ytan är åtta inches under marknivå. Gräva en tum djupare varje fot för att upprätta en liten sluttning som skickar vatten från hemmets foundation. Kompakt platsen med en vibrerande platta komprimator att stabilisera marken.

•Lay fyra inches av grus över smutsa och kompakt grus tills det är platt. Gruset kommer att förbättra dränering och skydda betongytan från vatten eller frost skador.

•Build en form att låsa våt cement på plats tills det härdar. Placera 2-gånger-4 - eller 2-av-6-tums styrelser runt gränsen till uteplatsen. Skruva fast ändarna av styrelser tillsammans och enhet 10-tums spik spikar genom styrelser och i marken att säkra dem.

•Pour betong blanda till skottkärra och lägga till den angivna mängden vatten i smeten med en slang. Mixa blandningen med en spade eller murslev tills den har en stel, brownie-liknande konsistens.

•Pour våt betong till bildar början på en inre hörn av altanen. Dumpa högar av våt cement med en murslev eller spade och sprida den med en spade eller en kratta så det är ännu, och sedan jämna ut ytan genom att köra en 2-gånger-4 långsamt över toppen.