Anvisningar för botten rinna i ovan mark pooler

Anvisningar för botten rinna i ovan mark pooler

Ovan jord pooler har förändrats under åren. Tillverkarna har utvecklat material för att förhindra erosion. Avlopp i en ovan jord pool förebygga säkerhetsrisker. Några lokala koder rekommenderar att du använder mer än en avloppet i en ovan jord pool. Att ha två botten avlopp förbättrar vattencirkulation, att hålla din pool klar skräp och kräver mindre dagligt underhåll. Om en avloppet inte finns det ett sug vakuum relief system som kommer att stoppa sugningen. Detta är en säkerhetsfunktion, om någon fastnar till avloppet kommer de automatiskt att släppas.

Instruktioner

•Locate i mitten av poolen. Gräva ett dike 6 inches djup, från mitten av poolen ut till var filtret kommer att placeras. Filtret måste vara minst 12 inches från poolen.

•Använd en metall rake till något lutning området i mitten där avloppet kommer att placeras. Lutningen har inte vara mycket för allt vatten att gå till avloppet när poolen är dränerande.

•Använd teflontejp till alla slitbanor på tillbehören till avloppet. Anslut slangen till de anordningar och botten avlopp. Klämmor grepp på räfflade delen av beslag.

•Bandet avlopp öppningar och skruven hål med maskeringstejp. Häll hälften av en påse betong i en skottkärra eller hink. Tillsätt vatten i betongen, att göra en tjock pasta.

•Sätt de rinner ut i diket i mitten av poolen med avlopp öppningar uppåt. Förlänga slangen ansluten till avloppet ut till filter plats att hålla slangen i diket. Häll betongen i diket runt avloppet. Slät betong så kommer det att förbli den lägsta punkten i poolen och så att det inte har skarpa områden. Fyll i resten av diket att täcka slangen från avloppet till filtret lämnar slutet av slangen på filtret utan lock.

•Convert filtret till 1 1/2 tum om det inte har skett alla klar inloppssida. Anslut slangen till en fyra-vägs kulventil. Anslut en sida till filter inlopp och en till skummaren.

•Ta bort tejpen från avloppet öppningar och fylla poolen.

Tips & varningar

  • Kontrollera din lokala koder innan du påbörjar installationen.