Användningsområden för flytande potpurri

Användningsområden för flytande potpurri

Flytande potpurri bringar doft av blommor, örter och kryddor i inomhusmiljöer. Det finns flytande potpurri recept som innehåller olika blandningar som lägga till lugnande eller föryngrande aromer till ditt kök, badrum, sovrum, vardagsrum och arbetsplatser. Oavsett om du köper din flytande potpurri eller gör din egen, använda det i en mängd olika sätt att fräscha luften i varje rum i ditt hem.

Gel burkar

Göra gel burkar för hemmet och för att ge som present. Gel burkar behöver ingen låga och är ren och enkel att göra och använda. De är också bra objekt att sälja på mässor och basarer. Varm 8 oz. av din favorit flytande potpurri och lägga till två förpackningar med unflavored gelatin. Häll blandningen i ren, små burkar, som barnet mat eller krydda burkar, och kyla tills set. Placera en bit spets eller cheesecloth över toppen och binda med ett band. Om du använder gelé burkar, använda skruv på ringen utan locket för att hålla spetsar på plats. För gåvor eller försäljning objekt, lägga till en tagg med instruktioner om hur du använder. Helt enkelt placera burken på en spisen när du lagar mat eller bara ställa in den på ett bord.

Puttra rätter

Använd flytande potpurri i krukor gjorda speciellt för uppvärmningen vätskan. Här hittar du många dekorativa puttra rätter finns i målat glas, mosaik, präglade eller målade keramik och metall mönster som passar din inredning. De inkluderar en bas som håller ett te-ljus eller votive ljus som värmer vätskan i den övre behållaren. Puttra rätter frigöra doften av den flytande potpurri konsekvent medan ljus brännskador, att lägga till en lugnande doft i ditt hem. Även om de puttra rätterna är små och passar enkelt på en hylla eller counter, försiktig när positionering puttra skålen medan du använder ljuset.

Reed diffusorer

Reed diffusorer doft luften i ditt hem utan lågor. De använda smal hals flaskor för att hålla vätska och vass. Hitta vassen gjorda speciellt för spridare, eller använda vass för korg väva, som kommer att veken doften. Hälften fylla flaskan med flytande potpurri och stå vassen i flaskan. På kort tid utarbetar vassen oljor i potpurri i luften. Använd vass som är lång nog att hålla sig ur flaskan, och placera diffusorn i ett område som har bra cirkulation att låta doften glida genom luften.

Lerkruka krukor

Elektriska lerkruka krukor, gjorda speciellt för flytande potpurri, finns i olika utformningar. Dessa små knock-off av full storlek lerkruka potten används för matlagning stora måltider kräver bara ett eluttag till funktion. De hålla en jämn temperatur och låt puttra i större mängder vätskor för längre tider än mindre sjudande rätter. Leta efter krukor med automatisk stänga offs, eller titta noga när vätskan dunstar. Krukorna finns i rostfritt stål eller keramik, i basfärger eller dekorerad med majoritetsinnehav, semester eller blommönster.