Användning av kaffe kan för levande mus fälla

Möss är små söta lurviga varelser som snabbt kan bli en olägenhet när de angripit ditt hem. Många människor väljer kemikalier eller fällor som dödar dessa varelser. Som ett alternativ, en kaffe kan musen fälla är relativt enkel att göra och fällor mössen oskadda så kan du släppa dem i vilt från ditt hem.

Använda en existerande mus fälla

Böj med hjälp av en vanlig trä mus fälla med en tång. Du vill böja till slinga av utlösaren. Använda tre små skruvar montera mus fälla till den öppna änden av kaffe kan. Du gångjärnet på mus fälla vara i överkanten av kaffe kan. När borrning skruvarna till mus fälla se till att inte dela upp träet. Skär en fyrkantig bit av tråd skärmen och lägga den under det snapper med mus fälla. Du vill på skärmen för att täcka öppningen av kan. Fäst snapper metall skärmen med wire. Vrida tråden i varje hörn av snapper och böja tråd platta så är det ur vägen. Vrida tråden kan göras med en tång. Lägg till två mer sladdar för att säkra slutet av snapper på metall skärmen. Du bör har totalt fyra tråd vändningar att säkra snapper på skärmen. Börja trimma bort överflödig metall skärmen så att det böjs runt utsidan av kan öppningen. Ta en trä spett, och skär av i slutet av den. Sätt i spettet i utlösaren och Lägg en klick jordnötssmör på högst upp på spett. Placera fällan i ett område att möss är kända för att täta. När du ställer fällan, inte metall skärmen så att musen måste gå över det till spett således ställa fällan ut.

Med hjälp av en träpinne stav och hink

Varmlimma fast locket till en ren kaffe kan och låt torka. När torkat, borra ett hål i locket och i botten av burken. Hålet bör vara precis stor nog att glida in och ut en dowel käpp. Sätt en dowel käpp i hålet och kontrollera att kaffet kan snurrar fritt runt staven. Nästa, borra ett hål bara några inches under kanten av en 5 gallon hink. Borra ett annat hål på motsatt sida av det första hålet du borras in i skopan. Plats pluggen staven som är kopplad till kaffet kan genom först hål i hinken och placera den andra änden av stången i andra hålet. Kaffet kan bör Svävande ovanför skopan och kunna snurra fritt. Limma en platt träbit till kanten av skopan. Denna bit av trä bildar rampen som mössen gå upp till nå betet. Sprida ett bete, såsom jordnötssmör, på kaffe kan och placera fällan i ett område som besöks av möss. När mus försöker få på kaffet kan nå bete, kommer kan snurra skicka musen ner i 5 gallon hink. Sedan kan du släppa musen från ditt hem.