Anläggningar i södra Kalifornien

Anläggningar i södra Kalifornien

Klimatet i södra Kalifornien varierar från semiarid öknen till Medelhavet. Det finns kustnära områden vid havsytan och områden på hög höjd. Dessa skillnader gör California ett lämpligt hem för en mängd olika intressanta växter. Staten och nationalparker är utmärkta ställen att se inhemska växter och uppskattar deras förmåga att anpassa sig till tuffa miljöer.

Kalifornien fat kaktus (Ferocactus cylindraceus)

California fat kaktus finns i Sonoran och Mojave öknen i södra Kalifornien. De växer lika lång som 8 fot, större än de flesta kaktusar, och är täckta av tjocka röda eller gula ryggar. Som namnet antyder, har de formen fat. I juli och augusti visas gula eller orange blommor högst upp på kaktus. Massa på fat kaktusen användes att göra cactus godis, dock overharvesting har gett dem skyddande status. California fat kaktusarna trivs i höjder så hög som 5 000 fötter.

Joshua tree (Yucca brevifolia)

Joshua tree växer i södra Kalifornien, inklusive Mojave öknen regioner och Sonora öknarna. Trots namnet är anläggningen en Enhjärtbladiga mer närbesläktade med gräs än till träd. Anläggningen växer bara halv tum per år. Joshua Tree National Park har ett exemplar 40 fot lång och cirka 300 år gamla. Joshua träd har en enda trunk med flera grenar twisted i udda mönster. Grenarna utmynna i en dunge av lans-formade blad. Vita blommor bärs på en lång stjälk på spetsen av grenen bara när en vinter frysa och perfekt tajmade regn skapar idealiska förhållanden. Produktion av utsäde är beroende av pollinering av yucca moth.

Kalifornien vallmo (Eschscholzia californica)

Kalifornien vallmo är California state blomma och växer i hela Mojaveöknen gräsmarker. Anläggningen är fyra inches tall och har fjäderlätt, blå-gröna blad. Blommorna har fyra breda kronblad varierar i färg från ljust gul till orange. De nära på natten och under molniga dagar. Dessa vallmo mattor gräsmarker i guld när de blommar från februari till maj, enligt Antelope Valley Kalifornien vallmo Reserve, en California state park. Blomman är attraktiv och växten odlas allmänt för användning i landskap och trädgårdar.

Kreosot Bush (Larrea tridentata)

Kreosot bush är en av de vanligaste växterna i de torra delarna av södra Kalifornien. Det är väl anpassade till öken liv, producera gröna blad när det finns gott om regn och gula blommor på sommaren när regnet är tillräcklig. Kreosot buskar växa till en höjd av 13 fot. De kan leva i tusentals år och är tänkt att vara en av de äldsta levande organismerna, enligt National Park Service. Grenar kan dö tillbaka under torkan, men nya spira upp i en växande cirkel runt roten kronan. De trivs i hela Mojave National Preserve.